Richie Mo'unga har ført korsfarerne til to Super Rugby titler.

billede

I et løft til New Zealand rugby har Richie Mo'unga igen underskrevet. Kilde: Getty Images

Star Crusaders femogtyvende Richie Mo'unga har igen underskrevet med New Zealand Rugby på en tre-årig aftale i et stort kup for All Blacks.

En af de stigende playmakers af verdens rugby, den 24-årige har afsat alvorlig offshore interesse for at forblive i Christchurch indtil mindst 2022.

Mo'ungas hovedindflydelse hidtil har været på Super Rugby-niveau, der spiller en vigtig rolle i Crusaders 'rytme til de sidste to titler og smedning af en stor stigen bly på midway point denne sæson.

Richie Mo'unga tager en pause under Bledisloe III i Yokohama i 2018.

Richie Mo'unga tager en pause under Bledisloe III i Yokohama i 2018. Kilde: Getty Images

Han har spillet ni prøver og et midtvejs spil for All Blacks, men har været tvunget til at vise tålmodighed, da hans position er besat af to-timers verdensspiller Beauden Barrett.

Mo'unga har tilhængere, der tror, at han er bedre egnet til nr. 10 til verdensmesterne end endda Barrett, men træner Steve Hansen har sagt, at den unge skal tjene sine striber.

Begge spillere er sikker på at være i New Zealand-holdet, som vil søge en tredje lige verdensmesterskabs triumf i Japan senere i år.

‘Jeg er rigtig heldig at have haft nogle fantastiske muligheder med Canterbury, Korsfarerne og All Blacks, og jeg føler, at der stadig er masser, jeg vil opnå i New Zealand rugby, hvilket var en stor motivation for mig at genforpligte , ‘Sagde mo'unga.

All Blacks træner Steve Hansen sagde, at han var begejstret for at se, hvor langt Mo'unga kan gå på testniveau.

‘Tillykke med Richie om hans underskrivelse. Han udvikler sig til en meget god rugby-spiller, og det er godt, at han opholder sig, da han kun bliver bedre og bedre.

‘Han lavede en god start sidste år i sin første All Blacks sæson, og vi glæder os til ham på et endnu højere niveau i år. Det vil være spændende at se lige hvor langt han kan gå. ‘

Richie Mo'unga har ført korsfarerne til to Super Rugby titler.

Richie Mo'unga har ført korsfarerne til to Super Rugby titler. Kilde: Getty Images

Crusaders træner Scott Robertson sagde Mo'unga viser alle kendetegnene for at være en kamp-påvirkning spiller i mange år fremover.

‘Richie er i verdensklasse – på bare 24 år har han hurtigt etableret sig som et integreret medlem af vores hold og en førende første femogtyvende i Super Rugby,’ sagde Robertson.

‘Vi er stolte over hans evne til at træde op og gøre store spil under pres. Han har bevist det i de sidste tre årstider med korsfarerne. ‘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *