Kyrie Irving kæmpede for at klikke med Celtics.

Det stærkeste forsvar af NBA-stjernen Kyrie Irving kom efter, at han sandsynligvis havde forladt godt.

Irving talte ikke til journalister efter hans afgangsmøde med Celtics på fredag (AEST), men flere holdkammerater kom til hans forsvar, da opkaldene, der bebrejdede ham for Boston’s playoffs-død, steg støt i løbet af sin 4-1-serieafvikling i hænderne på Milwaukee.

Celtics fremad Marcus Smart blev spurgt, om Irvings lederskab var skyld i den skuffende regelmæssige sæson og den tidlige playoff exit.

‘Det er tyre,’ sagde Smart, ifølge en video indsendt af Boston Globe’s Nicole Yang . ‘Ikke en af os i dette rum ved hvad Kyrie går igennem. Sandsynligvis kun få mennesker i verden ved, hvad Kyrie går igennem.

‘Det var også svært for ham. Han blev tvunget til en situation, hvor det var forretning over venskab. ‘

Irving blev handlet til Celtics to off-seasoners siden efter skubbe til en udgivelse fra Cleveland Cavaliers og hans rolle som LeBron James ‘fløjmand. Han sluttede sig til et hold, der nåede den østlige konferencefinale og ville gå tilbage igen uden Irving i sin skade-plagued første sæson med holdet.

Irving ville forblive relativt sund denne sæson, men holdets enorme talent kom aldrig sammen, og Irving lavede nysgerrige udsagn, som forværrede problemer eller skabte nye.

Men Smarts forsvar og tidspunktet for det – da han sandsynligvis ikke længere vil være holdkammerater med Irving længere – måske lægger lys på dem, der sætter al skylden på den 27-årige point guard.

Kyrie Irving kæmpede for at klikke med Celtics.

Kyrie Irving kæmpede for at klikke med Celtics.

‘Han var nødt til at komme ind i en situation, hvor en gruppe fyre, der havde noget at gå, før han kom her. ‘Hvordan passer jeg ind?’ Han ville ikke forstyrre det, ‘sagde Smart. ‘Det siger meget.

‘Dette er Kyrie Irving vi taler om, og han kommer i at tale om at forstyrre os. Vi tog ham med fulde arme og forsøgte at forstå det, men vi forstod aldrig rigtig, fordi vi ikke er i hans sko.

‘Det er bare en tyrer *** erklæring om at sige, at hans lederskab dræbte os (mod Bucks). Der er fire andre fyre derude. Der er 12, 13 andre fyre på holdet, trænere og alt, så for at skylde på den ene fyr er tyrer ***. ‘

Irving forventes nu at afvige fra det sidste år af sin kontrakt, og det forekommer usandsynligt, at han vil omskrive med Celtics. New York Knicks og Brooklyn Nets vil være blandt hans suitors, og i det mindste vil Knicks forsøge at parre ham med Golden State-stjernen Kevin Durant, hvis han forlader krigerne og flytter til Big Apple.

‘Der er ingen tid til at blive skuffet,’ Irving sagde efter 116-91 Game 5 tab til Milwaukee, som sluttede Boston sæson. ‘Du går videre. … Det går videre til den næste ting og ser, hvor det ender. ‘

Denne artikel optrådte først på New York Post og blev gengivet med tilladelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *