Joe Moody fra All Blacks scorer et forsøg på Wallabies på Eden Park.

billede

Angus Ta'avao tager forsvaret for Waratahs i 2016. Kilde: Getty Images

Den tidligere Waratahs prop Angus Ta'avao er blevet kaldt til All Blacks efter Joe Moody blev udelukket fra Rugby Championship med skade.

Startende løshead Moody vil have sin tommelfinger i en kast i seks uger efter at have lidt en brud under lørdagens 40-12 sejr over Australien i Auckland for at sikre Bledisloe Cup.

Med frynsekonkurrent Jeff Toomaga-Allen er også såret, den ubesluttede Ta'avao fremmes forud for næste uges test mod Argentina i Nelson.

Den 28-årige lavede 22 optrædener til Waratahs i 2016 og 2017, før hans form i år med cheferne fik øjet for New Zealand-træner Steve Hansen.

‘Angus havde en stor sæson for Chiefs i Super Rugby sæsonen, var en del af en meget god Chiefs pack og har gjort store fremskridt på de tekniske aspekter af hans position,’ Hansen sagde.

NY PODCAST! Wallabies legenden John Eales på Bledis-woes og Mark Gerrard afspejler en vidunderlig karriere før hans rugby swansong i lørdagens Shute Shield final

Abonner på podcast på iTunes ved at KLIKKE HER

Joe Moody fra All Blacks scorer et forsøg på Wallabies på Eden Park.

Joe Moody fra All Blacks scorer et forsøg på Wallabies på Eden Park. Kilde: Getty Images

Ta'avao vil dække trækhovedet med Karl Tu'inukuafe og Tim Perry for at konkurrere om Moody's No 1 trøje til resten af Rugby Championship.

Moody forventes at være egnet til at spille på New Zealands tur til Japan og Europa i oktober og november.

Ta'avao – som er berettiget til at spille for Australien gennem sin mor – blev inviteret til en Wallabies-lejr af Michael Cheika i 2016, men blev ikke begrænset.

Med Sekope Kepu tilbage i Australien blev han anset for overskydende til krav på NSW i år og så på joboptioner uden for rugby, før skaden plagede Chiefs kom til at ringe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *