Historien blev lavet i oktober, da Gourav Mukhi blev den »yngste scorer i ISL'en - men nu er denne rekord blevet smidt ud.

billede

Gourav Mukhi blev den yngste scorer i den indiske Super League, men nu er pladen blevet smidt ud Kilde: Solen

Den indiske Super Leagues yngste nogensinde målskytter har angiveligt været udsat for svindel.

Tilbage i oktober, Jamshedpur FC angriber Gourav Mukhi udlignet udliggeren i en 2-2 draw med Bengaluru FC.

Og det var et historisk øjeblik – med Mukhi opført som 16-årig og tog anerkendelsen som ISLs yngste nogensinde målskytt.

Han blev endda lykønsket på banen i hans store øjeblik af holdkammerat og Socceroos legenden Tim Cahill.

Han sagde til ‘teen’: ‘Dette er det bedste øjeblik i dit liv.’

Men det har hurtigt været surt for spilleren, der har en fin overskæg.

Mukhi er nu blevet suspenderet i seks måneder og havde sin klub registrering registreret trukket efter ikke at bevise sin alder.

All India Football Federation udgav en erklæring, der lyder: ‘All India Football Federation (AIFF) Disciplinære Udvalg har pålagt en seks måneders suspension på Jamshedpur FC spiller Gourav Mukhi med øjeblikkelig virkning.

Gourav Mukhi er blevet suspenderet, da han ikke kan bevise, at han faktisk er 16 år gammel

Gourav Mukhi er blevet suspenderet, da han ikke kan bevise at han faktisk er 16 år gammel Kilde: Solen

‘AIFF Disciplinary Committee fandt spilleren Gourav Mukhi skyldig på grundlag af de beviser, der blev fremlagt af ham, hans indlæg og udtalelser fra leder af U-16 AIFF-akademiet i 2015.

‘AIFF's disciplinære udvalg bemærkede også, at den eksisterende registrering af Gourav Mukhi, både i det centrale registreringssystem (CRS) og konkurrencesystemet (CMS) skal ophæves og tilbagekaldes med øjeblikkelig virkning med frihed over spilleren / hans passende klub, at indsende originale gyldige passende dokumenter til ny registrering under CRS og CMS. ‘

Hvis hans overskæg ikke gav et antydning om, at han var ældre end 16, gav hans Facebook-profil med angivelse af at han var ‘født den 5. april 1999’ en anden anelse.

Derefter er der den funktion, der blev skrevet af Telegrafen i Indien i september, hvor han sagde, at han var 28 år gammel.

Historien blev lavet i oktober, da Gourav Mukhi blev den »yngste scorer i ISL'en - men nu er denne rekord blevet smidt ud.

Historien blev lavet i oktober, da Gourav Mukhi blev den »yngste scorer i ISL'en – men nu er denne rekord blevet smidt ud. Kilde: Solen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *