Plzen midtbanespiller Daniel Kolar reagerer efter at have savnet en chance for at score

billede

En anden stor morgen i Champions League-aktionen! Kilde: Leveres

En anden massiv formiddag af UEFA Champions League-aktionen har givet et øjeblik et bemærkelsesværdigt drama, nogle store sejre og en enorm ked af det!

Cristiano Ronaldo's debut i konkurrencen med Juventus sluttede efter kun 28 minutter, da han blev sendt ud for at trække modstanderens hår i kontroversielle forhold – men hans holdkammerater smedte på at registrere en 2-0 sejr over Valencia.

Se alle mål i videoen nedenunder:

Mens der var store sejre til Real Madrid, Manchester United og Bayern München, da de alle begyndte deres kampagner i eftertrykstilstand.

Det samme kunne ikke siges om Manchester City, der kæmpede med Pep Guardiola, der betød et touchline-forbud, og gik ned i et chockbeslag 2-1 til Lyon.

HER ER ET FULLT SKRIV AF DENNE MORNING'S CHAMPIONS LEAGUE ACTION …

MANCHESTER CITY 1-2 LYON

Pep Guardiola var nødt til at se på i rædsel fra tribunerne på grund af suspensionen, da Manchester City's Champions League-kampagne gik ud på den værste mulige start i et 2-1 hjemme-nederlag til Lyon.

Manchester Citys engelske midtbanespiller Fabian Delph (L) og Manchester Citys spanske midtbanespiller David Silva reagerer

Manchester Citys engelske midtbanespiller Fabian Delph (L) og Manchester Citys spanske midtbanespiller David Silva reagerer Kilde: AFP

Maxwel Cornet og Nabil Fekir fyrede Lyon i en 2-0 halvtids føring, og trods Bernardo Silva trækkede et mål tilbage, slog City til deres første nederlag af sæsonen.

REAL MADRID 3-0 ROMA

Livet i Champions League uden Cristiano Ronaldo begyndte til Real Madrid med en behagelig 3-0 sejr over Roma på onsdag. Francisco ‘Isco’ Alarcon, Gareth Bale og Mariano Diaz tog sig af scoringen i Ronaldo's fravær og sikrede åbningen af gruppe G-sejren til de tre-timers forsvarsmestere.

Madrid spiller for Champions League uden Ronaldo for første gang siden 2009, da stjernen frem gik til at lede klubben til fire europæiske titler. Ronaldo spillede sin første Champions League-kamp til Juventus onsdag og blev sendt ud med et ret rødt kort i første halvleg.

Det var en skuffende åbner for roma, som kommer ud af et semifinal udseende sidste sæson.

Real Madrid's spanske midtbanespiller Isco fejrer sit holds åbningsmål

Real Madrid's spanske midtbanespiller Isco fejrer sit holds åbningsmål Kilde: AFP

VALENCIA 0-2 JUVENTUS

Juventus mener, at de kan vinde Champions League med Cristiano Ronaldo, men de skulle begynde at slå Valencia 2-0 uden ham, efter at han blev kontroversielt sendt ud på sin debut i konkurrencen om de italienske champions på onsdag.

En tårefuld Ronaldo forlod banen i vantro i det 29. minut, idet han havde rettet en petulant, men tilsyneladende harmløs, sparket til Valencia-forsvareren Jeison Murillo, hvilket fik dommeren Felix Brych til at ryste det røde kort.

Ronaldo faldt til gulvet som hele turneringen gik tabt, men Juve viste mere ro, Miralem Pjanic scorede to gange fra straffesparken for at få en behagelig sejr.

Valencia blev endda tildelt et tredje sparkskud af kampen dybt inde i skade-tiden, men Daniel Parejo savnede.

Juventus fremad Cristiano Ronaldo reagerer efter at have modtaget et rødt kort

Juventus fremad Cristiano Ronaldo reagerer efter at have modtaget et rødt kort Kilde: AP

YOUNG BOYS 0-3 MANCHESTER UNITED

Game-vindende skærme som Paul Pogba er i en 3-0 sejr til Manchester United over Young Boys skal hjælpe med at forbedre hans forhold til coach Jose Mourinho.

Pogba scorede to gange sent i den første halvdel af onsdagen for at få United til en jævn start i Champions League mod gruppestadens nyankomne. En krølle skud i det 35. minut og en sikret straf i det 44. – efter et varemærke med slow-trot-tilgang – viste Pogba på hans mest elegante.

Pogbas form cheered Mourinho på touchlinjen efter en ubehagelig tidlig sæson mellem dem, da holdets signaturspiller vendte tilbage fra at vinde VM med Frankrig.

United gik tre mål op i 66. da Pogba steg op gennem midtbanen og slog op Anthony Martial, som også havde spændte præ-season-udvekslinger med Mourinho. Martial's skud overtog defender Mohamed Ali Camara.

Manchester Uniteds Paul Pogba fejrer et mål med holdkammerater

Manchester Uniteds Paul Pogba fejrer et mål med holdkammerater Kilde: AP

BENFICA 0-2 BAYERN MUNICH

Renato Sanches scorede sit første mål for Bayern München på hans tilbagevenden til Benfica for at give den tyske klub en 2-0 sejr i deres Champions League-åbner onsdag.

Sanches startede og afsluttede et velarbejdet arbejde til net Bayerns andet mål i det 54. minut. Han drev først vej gennem midtbanen og bestod til Robert Lewandowski til venstre. Bolden gik til Franck Ribery og James Rodriguez, der krydsede Sanches for at score fra tæt hold. Den portugisiske midtbanespiller gjorde sin første start til Bayern siden han kom tilbage fra en sæson på lån i Swansea.

Lewandowski havde givet de fem-time-europæiske champions en tidlig ledelse, der omdanner Bayerns første rigtige chance efter at Ribery og David Alaba kombinerede for at sætte ham op.

Bayerns portugisiske midtbanespiller Renato Sanches (C) fejrer efter at have scoret et mål

Bayerns portugisiske midtbanespiller Renato Sanches (C) fejrer efter at have scoret et mål Kilde: AFP

Arjen Robben kunne have tilføjet score minutter senere, men kunne ikke slå Benfica målmand Odisseas Vlachodimos i en en-til-en. Han blev nægtet igen fem minutter før pause, da Vlachodimos afbøjede den hollandske vingers indsats over baren.

Eduardo Salvio havde hjemmeholdets bedste chance for at modtage halvleg, men målmanden Manuel Neuer reddede sit skud.

Sanches, som flyttede fra Benfica til Bayern efter 2016 EM, afsluttede sin tidligere sides forhåbninger for en forstyrrelse og gav Bayerns træner Niko Kovac en vindende start på sin debut i konkurrencen.

AJAX 3-0 AEK ATHENS

Defender Nicolas Tagliafico scorede to gange onsdag, da Ajax fejrede sin tilbagevenden til Champions League fodbold med en markant 3-0 sejr over AEK Athens på den nyligt omdøbte Johan Cruyff Arena.

Efter at dominere besiddelse, men ikke scorede i første halvleg, ødelagde Argentina-forsvareren Tagliafico deadlock lige efter pause og gjorde det 3-0 i det 90. minut med et forsøg fra en spids vinkel til venstre, der sejlede over AEK målmand Vassilis Barkas og ind i målet.

I mellemtiden erstattede erstatning Donny van de Beek for Ajax's ledelse med en stærk nær-volley i den 77.

Det var fire-time europæisk mester Ajax første udseende i Champions League i fire år, mens AEK spillede i Europas top klub konkurrence for første gang på mere end et årti.

Ajax spillere fejrer scoring deres første mål

Ajax spillere fejrer scoring deres første mål Kilde: AP

Ajax dominerede besiddelse, men undlod at skabe en meningsfuld chance i første halvleg.

Det ændrede sig inden for et minut efter pausen, da et hjørnespark faldt til David Neres, der scorede bolden i straffesparksfeltet, hvor Tagliafico roligt slog bolden under Barkas.

Van de Beek lavede det 2-0 ved at volleyere forbi Barkas efter et indlæg fra højre af Dusan Tadic, før Tagliafico afsluttede scoringen med sin spektakulære indsats fra venstre.

AEK forsvarede i antal og så farligt i pausen i første halvleg mod et provisorisk Ajax forsvar, der så midtbanespiller Frenkie de Jong erstatte den skadede kaptajn Matthijs de Ligt midt bagud sammen med Daley Blind. Men den græske mester blev outplayed efter pause og sjældent truet.

SHAKHTAR DONETSK 2-2 HOFFENHEIM

Den yngste træner i Champions League-historien tog sit debutspil onsdag, da Hoffenheims spil på Shakhtar Donetsk sluttede 2-2. Den 31-årige Julian Nagelsmann måtte vente kun seks minutter for at se hans hold scorer et første Champions League mål, da Florian Grillitsch satte Hoffenheim 1-0 op. Shakhtar reagerede dog med en solopgave fra Ismaily i den 27. da brasilianen blev ladet ned på venstrefløjen, før han forlod forsvareren Havard Nordtveit spredt, da han skar inde og læggede et skud inde i den fjerne stolpe. Nordtveit restaurerede Hoffenheims ledelse med en header i den 38. efter et hjørne, og holdkammerat Andrej Kramaric kom tæt på at score en tredjedel i anden halvdel. Maycons langskud i det 81. minut for Shakhtar betød imidlertid, at holdene delte pointene i gruppe F efter en skyggefulde finish, hvor Hoffenheim afværget et Shakhtar-angreb.

Shakhtar's Marlos vies for bolden med Hoffenheims Havard Nordtveit

Shakhtar's Marlos vies for bolden med Hoffenheims Havard Nordtveit Kilde: AFP

Nagelsmann, som blev 31 i juli, overtog i Hoffenheim i februar 2016 i en alder af 28 år og kvalificerede holdet til Champions League sidste sæson for første gang i sin historie ved at afslutte tredjepladsen i Bundesliga. Han er en måned yngre end den hviderussiske Viktor Goncharenko var, da han coachede BATE Borisov mod Real Madrid i Champions League i 2008. Mens Hoffenheim sporer sin historie tilbage til 1899, er det en ung klub på eliteniveau. Holdet sløvet i de tyske amatørligaer før software milliardæren Dietmar Hopp begyndte at lægge store summer i klubben fra 2000, idet den tog til Bundesliga om bare otte år.

VICTORIA PLZEN 2-2 CSKA MOSKOW

CSKA Moscow reddet en 2-2 draw med Viktoria Plzen i Champions League på onsdag efter en straf dybt i stoppetid. Plzen ledede 2-1 på mål af Michael Krmencik før Jan Kovariks fejl gav CSKA et spotskud, som var behørigt konverteret af Nikola Vlasic. Krmencik scorede åbningsmålet i det 29. minut på et frispark fra en header fra Radim Reznik og tilføjede sit andet fra David Limberskys kryds 12 minutter senere.

Plzen midtbanespiller Daniel Kolar reagerer efter at have savnet en chance for at score

Plzen midtbanespiller Daniel Kolar reagerer efter at have savnet en chance for at score Kilde: AP

CSKA kom tilbage i strid i anden halvdel, da Vlasic krydsede for Fedor Chalov at score i den 49. CSKA troede to gange, at det var udlignet i de sidste etaper, men en indsats blev udelukket for offside og den anden for en fejl i opbygningen.

Da Plzen og CSKA sidst delte en Champions League-gruppe i 2013-14, betød tilstedeværelsen af Bayern München og Manchester City, at deres to møder var en kamp for tredjepladsen, hvilket Plzen snævert vandt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *