Lykkere tider: Eddie Jones (R) griner med Danny Cipriani under Englandens genopretning den 14. juni 2018 i Umhlanga Rocks, Sydafrika.
billede

Eddie Jones har forsvaret sin beslutning om at slippe Danny Cipriani fra Englands hold. Kilde: Getty Images

DANNY Cipriani er blevet droppet fra Englands 36-mandskamp for sin træningslejr forud for November Rugby Union Tests, en måned efter at blive arresteret efter en hændelse i en natklub.

Englands træner Eddie Jones sagde beslutningen om at forlade flyhalvdelen var udelukkende baseret på form og ikke på Ciprians overbevisning for angreb og modstandsdygtighed overgreb under en aften i forseason med holdkammerater fra hans nye engelske klub, Gloucester.

‘Det er tilfældet, 100 procent,’ sagde Jones.

‘Vi har kun besluttet at have to standoffs (George Ford og Owen Farrell) i kampen for denne særlige lejr, fordi vi vil have, at de får meget træningstid.

‘Danny er nok tredje eller fjerde valg, og han ved hvad han skal arbejde på, hvilket er mellem Danny og I.

‘Han er skuffet, men han forstår.’

Lykkere tider: Eddie Jones (R) griner med Danny Cipriani under Englandens genopretning den 14. juni 2018 i Umhlanga Rocks, Sydafrika.

Lykkere tider: Eddie Jones (R) griner med Danny Cipriani under Englandens genopretning den 14. juni 2018 i Umhlanga Rocks, Sydafrika. Kilde: Getty Images

Cipriani var Englands startflyvende halvdel i sit seneste spil – mod Sydafrika i juni – og har gjort en fremragende start til den indenlandske rugby sæson.

Kraftigt center Manu Tuilagi vendte tilbage efter et fravær på mere end et år på grund af en lang række skadesproblemer, mens viften Chris Ashton også er med på trods af at han er halvvejs gennem et syv uges indenlandsk forbud mod en farlig tackling.

Ashton har endnu ikke lavet et konkurrencedygtigt udseende for Sale Sharks efter sin sommerflytning fra den franske klub Toulon, men Jones vil tage et kig på rugby-ligaen, før han navngiver sin sidste hold til efterårsserien den 18. oktober.

‘Det er en dom. Udvælgelse er en dom, og min vurdering er, at Ashton vil være vigtigt for os i november, ‘sagde Jones.

‘Vi har holdt nøje kontrol med, hvad han laver træningsvis, Sale har været meget godt i at arbejde med os på ham, og vi mener, at han kunne være potentielt tilgængelig til udvælgelse.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *