Nej, dette er ikke en variation af Dreamgirls.
billede

Ingen Monty, Oliver Twist er ikke en sæson. Kilde: Twitter

Hr. Panesar, vi tildele jer ingen point og må Gud være barmhjertig over jeres sjæl.

I det, der kun kan beskrives som en pinligt anstrengelse, gik den tidligere engelske spinner Monty Panesar på UK’s quizshow Celebrity Mastermind og leverede en præstation for tiden.

Bare ikke på en god måde.

Han lykkedes endda at få et spørgsmål forkert, hvor svaret involverede sit eget navn.

På spørgsmålet ‘I hvilken 1997 film bliver en gruppe Sheffield-mænd strippere til en nat på deres lokale arbejdsklub?’ Lykkedes det at svare med The Dreamboys .

Svaret er selvfølgelig The Full Monty .

Nej, dette er ikke en variation af Dreamgirls.

Nej, dette er ikke en variation af Dreamgirls. Kilde: News Limited

Desuden viste det sig Panesar trods at flyve over hele verden til cricket, er geografisk udfordret og besluttede at den græske hovedstad Athen var hvor det tyske fodboldhold spillede sine hjemme internationale kampe indtil 2001.

Beklager, men München er det, vi ledte efter der.

I endnu en chokere besluttede Panesar CS Lewis at få sin første krønik af Narnia- roman efter sig selv og kaldte den til CJ Lewis. Heldigvis har forfatteren valgt imod det, fordi det ikke har den samme ring til det som The Lion, the Witch and the Wardrobe , gør det?

Panesar er tydeligvis ikke en litterær mand eller en for alle årstider. På spørgsmålet om hvilken sæson poet John Keats skrev om som ‘frugtbar og gul’ svarede Panesar med Charles Dickens roman Oliver Twist . Swing og en miss fra Monty igen, da de eneste muligheder var sommer, forår, efterår eller vinter.

Selv vært John Humphreys undlod at undertrykke en chuckle på den ene.

Overraskende nok steg internettet den clueless cricketer.

Episoden af Celebrity Mastermind featured gæster, herunder klassisk sanger Camilla Kerslake, Coronation Street skuespiller Sean Wilson og komiker Terry Alderton, med penge hævet af deltagerne går til velgørenhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *