Wolverhampton Wanderers 'portugisiske midtbanespiller Ruben Neves

billede

Manchester Citys spanske leder Pep Guardiola bevæger sig på touchlinjen Kilde: AFP

Pep Guardiola har erkendt at finde en langsigtet erstatning for Fernandinho bliver et spørgsmål om at øge hastigheden for Manchester City.

Den 33-årige brasilian er blevet en af de vigtigste spillere i City's line-up i Guardiolas tre sæsoner på klubben med sit hårde arbejde og passerende evne som holdings midtbanespiller, der giver både sikkerhed foran forsvaret og muligheder for holdet at angribe.

Regerende mester City har mistet en af de 19 Premier League kampe, hvor Fernandinho har spillet, mens de er blevet besejret i begge de spil, han har savnet.

Mohamed Salah of Liverpool kæmper for besiddelse med Fernandinho fra Manchester City

Mohamed Salah of Liverpool kæmper for besiddelse med Fernandinho fra Manchester City Kilde: Getty Images

Guardiola ser ikke ud til at være en stedfortræder af samme kvalitet – John Stones, som normalt er en centerback, kæmpede for den rolle, Crystal Palace vandt i Etihad Stadium den 22. december, mens Ilkay Gundogan heller ikke har været helt overbevisende.

City har været forbundet med en bevægelse for Frenkie de Jong fra Ajax i slutningen af denne sæson, men den hollandske midtbanespiller tiltrækker også stor interesse fra andre klubber.

Guardiola erkender, at han ikke kan forvente Fernandinho, der er underskrevet fra Shakhtar Donetsk i 2013, at spille så meget for byen, da han bliver ældre, og at tilføje en løsning til næste sæson.

‘Det er ikke let at finde den specifikke kvalitet af spillerne,’ sagde Guardiola. ‘Måske er der ikke mange, men der er spillere der kan spille i den rolle.’ Den tidligere Barcelona og Bayern München-chefen tilføjede: ‘Specielt med Fernandinhos rolle er det så svært at finde. Han kender Premier League, efter tre år sammen her, kender han alt og det er så vigtigt.

‘Men selvfølgelig er det for næste sæson et vigtigt mål at finde. Han bliver 34, og han kan ikke spille hver eneste dag. ‘

Wolverhampton Wanderers 'portugisiske midtbanespiller Ruben Neves

Wolverhampton Wanderers 'portugisiske midtbanespiller Ruben Neves Kilde: AFP

Der har været rapporter i britiske aviser, der tyder på, at Wolves portugisiske midtbanespiller Ruben Neves kan være en langsigtet erstatning for Fernandinho, selvom deres roller er lidt anderledes.

Neves, hvis Wolves side besøger Etihad på mandag, har tendens til at spille som en af to holdte midtbanespillere, mens Fernandinho udfører denne rolle alene i City-serien.

‘Ruben Neves er en fremragende spiller,’ sagde Guardiola, hvis andenplacerede side vil se at skære Liverpools syv-punktsled øverst på bordet.

‘Systemet hos Wolves indebærer at lege med to hold midfielders, ikke kun en. Men han er en fremragende spiller.

‘Der er mange klubber i verden, mange holder midtbanespillere i verden, og de fleste kan spille her. Det er ikke pointen. Pointen er, at de fleste af dem er under kontrakter. ‘Men Guardiola insisterede på, at for hele byens rigdom var der grænser for selv deres overførselsbudget.

‘For en måned siden begyndte jeg at læse: 'Ruben Neves, £ 100 millioner (A $ 178m)'. Det kommer ikke til at ske. Vi vil ikke betale 100 millioner kroner til en holdings midtbanespiller.

‘Selvfølgelig har alle afdelinger i klubben i hver position fire eller fem eller seks muligheder (potentielle mål) – afhængigt af alder, hvad vi tror og selvfølgelig prisen.’

På trods af sandsynligheden for at miste på De Jong, har Guardiola ingen problemer over det arbejde, der udføres af byens direktør for fodbold Txiki Begiristain og hans hold for at bringe førsteklasses spillere.

‘Jeg vil sige, at de er utrolige, øverste på hvad de laver. Det ser simpelt ud, men det er ikke enkelt. Det ser let ud, men det er ikke nemt, ‘sagde Guardiola.

‘Jeg har ofte kontakt med Txiki, især fordi han er tæt på min dør. Jeg ved præcis, hvad de gør, med (City) -akademiet med førsteholdet, og de gør det rigtig godt. ” Men nogle gange afhænger det ikke af os, ‘sagde den catalanske leder. ‘Du skal betale klubben, betale familien og tale med spillerne, og med agenterne er det nødder. Det er kompliceret, så så kompliceret. ‘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *